Mr. Tom Van Overbeke

Tom Van Overbeke (°1982, Hasselt) is licentiaat in de rechten (VUB Brussel, 2005) en master in het Nederlands recht (Universiteit Maastricht, 2005). Na een boeiende ervaring in het bedrijfsleven als consultant bij Ernst&Young (2005 – 2008), werd hij lid van de balie van Hasselt in 2008.

Hij was van 2008 tot 2012 verbonden als advocaat aan het kantoor Monard-D’Hulst en van 2012 tot 2016 aan het kantoor Delbrouck & Daeninck.

Mr. Van Overbeke beschikt over een certificaat voor het doorlopen van de Bijzondere opleiding Jeugdrecht. Tevens beëindigde hij met succes de Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken. Hij beschikt bijgevolg over het getuigschrift dat sinds 1 februari 2016 verplicht is om cassatieberoep aan te tekenen.

Verder volgde mr. Van Overbeke de SUPRALAT – opleiding (bijzondere opleiding Salduz verhoorbijstand) en is hij ook aangeduid om als trainer zijn expertise door te geven aan andere advocaten. Hij beschikt dan ook over het getuigschrift Supralat – Salduz opleiding en over de juiste skills om kwalitatief bijstand te leveren indien u moet worden verhoord.

Van 2012 tot 2014 maakte hij deel uit van het bestuur van de Conferentie van de Jonge Balie van Hasselt. Hij is actief lid van de commissie strafrecht en de commissie jeugdrecht van de Balie van Limburg. Sinds 2022 is hij ook verkozen in de Raad van de Orde van de Limburgse balie.

Tom Van Overbeke verdedigt de belangen van zijn cliënten op uiterst gedreven wijze waarbij dossierkennis centraal staat.

 

Mr. Danny Lavreysen

Danny Lavreysen (°1989, Mol) studeerde in 2012 af als Master in de rechtsgeleerdheid aan de KU Leuven. Onmiddellijk na zijn studies startte hij zijn professionele loopbaan aan de balie van Tongeren. In januari 2023 kwam Mr. Lavreysen ons kantoor versterken.

Mr. Lavreysen blijft zichzelf bijscholen. Zo volgde hij van 2015 tot 2016 een bijkomende opleiding “Evaluatie Menselijke Schade” aan de KU Leuven en behaalde hij in 2018 tevens een postgraduaat Sociaal Recht aan de Universiteit Antwerpen.

In 2023 beëindigde hij met succes de Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken. Mr. Lavreysen beschikt bijgevolg over het getuigschrift dat sinds 1 februari 2016 verplicht is om cassatieberoep te kunnen aantekenen.

Daarnaast maakte hij van 2013 tot 2019 deel uit van het bestuur van de Conferentie van de Jonge Balie Limburg, waarvan de laatste twee jaar als Voorzitter. Sinds 2020 zetelt Mr. Lavreysen ook als verkozen lid in de Raad van de Orde van de Limburgse balie.

Met zijn passie voor het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht beschouwt Mr. Lavreysen de politierechtbanken als zijn tweede “thuis”. U mag erop vertrouwen dat hij steeds de tijd neemt om naar uw verhaal te luisteren. Zodra hij een duidelijk beeld heeft van uw situatie schiet hij onmiddellijk uit de startblokken en bezorgt hij u een advies in mensentaal. Vervolgens gaat hij samen met u aan de slag om tot een oplossing te komen die het beste bij u past.

 

 

Mr. Laura Jadoul

Laura Jadoul (°1995, Hasselt) studeerde met onderscheiding af als Master in de rechten aan de KU Leuven. Na haar studies begon zij in 2018 haar carrière als advocaat aan de balie van Limburg. In september 2021 vervoegde Laura Jadoul ons kantoor.

Laura Jadoul legt zich voornamelijk toe op het strafrecht, verkeersrecht en familierecht waarbij zij een open en klantgerichte aanpak vooropstelt. Zij behandelt uw dossier met de nodige portie enthousiasme én gedrevenheid.

Laura Jadoul volgde de SUPRALAT – opleiding (bijzondere opleiding Salduz verhoorbijstand) om u met kennis van zaken bij te staan tijdens een verhoor. Zij beschikt bijgevolg over het getuigschrift Supralat – Salduz opleiding dat vanaf 31/12/2021 verplicht zal zijn om bijstand te mogen leveren tijdens een verhoor.

Mr. Ine Martens

Mr. Ine Martens

Ine Martens (°1996, Tongeren) behaalde in 2017 haar bachelor diploma Rechtspraktijk aan de UCLL te Diepenbeek. Na het voltooien van een schakelprogramma, studeerde zij in juni 2021 met grote onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt.
Zij koos ervoor om tijdens haar masteropleiding via keuzevakken te focussen op haar voorkeurmateries, met name strafrecht en personen- en familierecht.

Tijdens haar studies liep Ine Martens al stage in enkele Limburgse advocatenkantoren, alsook heeft zij als stagiaire kennis gemaakt met de werking van de correctionele rechtbank te Tongeren.
Onmiddellijk na haar opleiding vervoegde zij de Balie van Limburg en sinds september 2021 maakt zij dan ook deel uit van ons kantoor.

Ine Martens volgde reeds de Supralat opleiding (bijzondere opleiding Salduz verhoorbijstand) en is houder van het getuigschrift Supralat – Salduz opleiding. Zij staat u dan ook met de nodige kennis van zaken bij tijdens verhoren bij de politie en/of de onderzoeksrechter.

Momenteel volgt Ine Martens de twee jaar durende bijzondere opleiding jeugdrecht, om ook de belangen van minderjarigen op een deskundige en kwaliteitsvolle wijze te kunnen behartigen.

Ine Martens streeft steeds een open en eerlijke communicatie na. Zij verzekert voorts een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak bij de behartiging van uw belangen. Daarnaast is doorgedreven dossierkennis in élk dossier voor haar een must.

 

Mr. Davinia Pfau

Davinia Pfau (°1999, Genk) behaalde in 2020 haar bachelor in de rechten aan de Universiteit Hasselt. Vervolgens volbracht zij in 2022 haar masteropleiding aan de KU Leuven, waar zij zich toespitste op het strafrecht en het privaatrecht.

Davinia is sinds oktober 2022 lid van de Limburgse balie en sindsdien ook verbonden aan ons kantoor. 

Inmiddels volgde ze de SUPRALAT-opleiding (bijzondere opleiding Salduz verhoorbijstand) en is ze bijgevolg in het bezit van het getuigschrift Supralat – Salduz opleiding. Davinia zal u dan ook steeds met de nodige expertise kunnen bijstaan tijdens een verhoor. 

Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ze elk dossier met de juiste aandacht behandelt om op die manier te komen tot resultaten. 

 

Karen 

Karen is administratief bediende bij TVO Advocaten. Zij staat op nauwgezette wijze in voor het inplannen van de afspraken, algemeen agendabeheer en de administratie.

Tarieven